Uw specialist in BBQ, buffet & vlees!

JR Meat & Steak is gevestigd in Puttershoek. Voormalig chef-kok Jan Rozeboom is in 2014 gestart met het verzorgen en bezorgen van complete BBQ-pakketten en buffetten. Jan is van mening dat een gezellig etentje vooral zorgeloos en puur genieten is, van kwaliteitsvlees en verse producten.

Vleesdeskundige

Na 28 jaar chef-kok te zijn geweest gooide Jan het roer om. De laatste 10 jaar werkt hij in de vleesindustrie. Zijn interesse ligt bij die vleessoorten die onverzadigde vetten bevatten en dus goed zijn voor hart en bloedvaten. Een lekker stuk vlees moet niet alleen kwalitatief goed zijn. Een groot deel zit ook in de (voor)bereiding en nagaring. Kijk voor een lekker vlees-tip bij de kooktips.

Compleet verzorgde BBQ-pakketten en buffetten

Door zijn ervaring in de horeca weet Jan als geen ander wat lekker is. In de BBQ-pakketten en buffetten treft u dan ook alleen maar kwaliteitsvlees en verse, zelfbereide producten. Van A tot Z compleet verzorgd. Zodat u kunt genieten: van het gemak, heerlijke eten en uw gasten. En na afloop wordt alles weer bij u opgehaald.

Vers vlees voor een scherpe prijs

Ook voor vleespakketten of los vlees kunt u bij JR Meat & Steak terecht. Voor speciale gelegenheden of gewoon omdat u een liefhebber bent. Het aanbod wordt elke maand aangepast. Bent u op zoek naar kwaliteit, eerlijke en gezonde producten tegen een scherpe prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres.